Lättfrusen recept

Lättfrusen jordgubbsgazpacho

Ansa jordgubbarna. Klyv vaniljstången på längden, skrapa ner fröna i en kastrull och lägg även ner själva vaniljstången
Lättfrusen jordgubbsgazpacho

Lättfrusen jordgubbsgazpacho

Ansa jordgubbarna. Klyv vaniljstången på längden, skrapa ner fröna i en kastrull och lägg även ner själva vaniljstången
Lättfrusen tiramisu tårta

Lättfrusen tiramisu tårta

Separera gulor från vitor. Vispa gulor och florsocker poröst och blanda med mascarponeosten. Blanda i marsalavinet
Lättfrusen Krokantglasstårta

Lättfrusen Krokantglasstårta

Frys glasstårtan i cirka 3 timmar tills den är lättfrusen. Vispa äggulor och socker poröst och rör i färskosten
DAIMGLASSTÅRTA

DAIMGLASSTÅRTA

Frys glasstårtan i ca 5 timmar tills den är lättfrusen. Daim och glass, kan det bli godare. Och med lite jordgubbar till
Fryst melon= melonglass

Fryst melon= melonglass

Lättfrusen vattenmelon, det blir som glass en varm sommardag. Tjohoo. Allt fint med dig. Ännu en underbart fin sommardag har passerat, runt 25 strecket och sol med moln, fantastiskt och vad passar väl bättre en sån här dag än vattenmelon
Oops.. I did it again..

Oops.. I did it again..

Ställ nu bunken i frysen minst ett par timmar tills den blivit lättfrusen och går lätt att skeda eller skopa upp

Lättfrusen jordgubbsgazpacho

Klyv vaniljstången på längden. Skrapa ner fröna i en kastrull och lägg i stången. Tillsätt halva mängden vin och stjärnanisen

Lättfrusen blåbärsglass

Blanda finrivet citronskal och socker. Vispa crème fraiche med elvispen. Vispa grädden lätt och blanda med crème fraiche och florsocker

Lättfrusen phillyglasstårta

Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten 5 minuter. Klyv och skrapa kornen ur vaniljstången. Skilj äggen och lägg gulor och vitor i varsin bunke

Jordgubbskräm lättfrusen

Rensa jordgubbarna men spara 4 till garnering. Kör de rensade gubbarna i matberedaren tillsammans med crème fraiche och honung till en puré

Dajmglasstårta

Frys glasstårtan i cirka 4-6 timmar tills den är lättfrusen. Vispa äggulor och socker poröst och rör i färskosten

Glasstårta med knäckchoklad.

Frys glasstårtan i cirka 4 timmar tills den är lättfrusen. Vispa äggulor och socker poröst och rör ner färskosten