3 dl rågmjöl (180 g). 3 dl rågmjöl (180 g). Det här brödet gör du snabbt och enkelt. Jo, det kräver sin tid i ugnen förstås men arbetsinsatsen är liten
3 1/2 dl grovt rågmjöl. 3 1/2 dl grovt rågmjöl. Bikarbonatsbröd är ju attans så bra. Det är ingen deg som behöver jäsa, utan bara att röra samman och hysta in i ugnen
Gott med röra till soppaIngredienservatten 37 grader (0,5-0,7 liter) jäst (typ 15 gram) grahamsmjöl, rågmjöl, kli, havregryn (typ två av dessa sorter) vetemjölsalt olivoljablanda vatten och jäst
Receptet kan tyckas simpelt, icke nyskapande, och jag vet inte allt, MEN det är i sin enkelhet något otroligt gott, och dessutom oerhört lättbakat i det fall tiden tryter, eller engagemang av någon anledning saknas