) så kan du lätt göra egen med billiga ingredienser. Hemmagjord tacosås. En egen variant av tacosås. Ni har väl sett den där cheddardipen i tacohyllan i butiken va
Ta upp och under rinnande kallt vatten kan du lätt dra av skinnet. Jag skär ett litet snitt i tomaterna innan jag lägger dom i vattnet, så går det lättare att dra av sedan
Tacosås. Snabbt, lätt, enkelt och gott. Igår blev det till att plocka fram strumpor och höstjacka innan jag åkte in till stan för after work, för fy så jag frös med bara fötter i sandaler och tunn blus på jobbet
De blir lite krispiga så skär man dem i lagom stora bitar går de lätt att hålla i handen. Några små trekanter stekt tortilla med någon god ost mellan är ett perfekt tilltugg till en sommardrink före en grillmiddag, eller så lägger tar man någon skiva med skinka tillsammans med ost och tunt skivade tomater, salami, ost och ruccola, eller kanske en het tacosås tillsammans med ost som jag gjorde på några ikväll och äter som förrätt, mellanmål eller kvällsmat helt enkelt
Stek köttfärsen med hackad lök tills den fått fin färg och blanda sedan i tacokrydda och tacosås. 2 gula lökar800 g köttfärs2 pkt tacokrydda1 stor brk tacosås1 påse riven ost300 g philadephiaost4 dl lätt creme fraiche2 tomater1 paprika1 liten brk majs1 purjolökMixa ihop pajdegen och tryck ut i en större ugnsfast form
Lättfixat och älskat av alla. tacosås på burk. Fördelen med hennes variant med att lägga riven ost på tre lager nachos är att du lätt lyfter upp stora ”chunks” på tallriken att äta med händerna