Idag får du recept på en tacopaj som jag gjorde för ett tag sedan. Det finns flera olika recept på tacopajer, denna har ett krämigt täcke över sig som ger en god smak
2 gula lökar800 g köttfärs2 pkt tacokrydda1 stor brk tacosås1 påse riven ost300 g philadephiaost4 dl lätt creme fraiche2 tomater1 paprika1 liten brk majs1 purjolökMixa ihop pajdegen och tryck ut i en större ugnsfast form
Som ni kanske ser använde jag inga tomater i toppingen, pajen blir förmodligen både godare och vackrare med en röd färgklick men jag hade inga tomater hemma så det fick bli en tacopaj utan tomater
Vispa ett ägg lätt och pensla smördegen. Här kommer receptet på VÄRLDENS godaste Tacopaj. Jag hade taco älskarna Rechen och Hewa som domare och dom åt upp hela pajen
2 msk majonnäs lätt. Sätt ugnen på 225 grader. Blanda ihop ingredienserna till degen. Tryck ut den i en 24 eller 28 cm rund form, jag använde en 28 cm rund form
Om purén får bryna en liten stund på hög värme, försvinner den lätt bittra smaken. Idag får du därför recept på min tacopaj för att få lite omväxling, har inte haft det här receptet på bloggen förut
Tro nu för all del inte att det är någon avancerad uppgift att blanda sin egen tacokrydda, för det är lätt som en plätt, men känn för den delen ingen press på att du måste svänga ihop din egen kryddblandning - det funkar lika bra med en köpt påse tacomix
Stek lök, vitlök och morot mjukt rör ner köttfärsen och låt den bli lätt brynt. Tacopaj. Ett tidigare blogginlägg för liknande tacopaj ("sommarversion", d
De blir ganska lätt blöta och varför ska man äta omelett i ett pajskal. e maj 2011Kyckling Tacopaj Nu har det varit tyst här ett tag till och från, igen. Kyckling Tacopajca 4 persPajskal180 g vetemjöl100 g smör3 msk kallt vattenFyllning1 grillad kyckling eller 3 stora kycklingfiléer(ev ½ påse tacokrydda)1 stor gul lök1-2 vitlöksklyftor5 eller fler finhakade jalapeñosringar1 röd paprika½ ask cocktailtomater200 g cream cheese½ burk chunky salsaca 200 g stark riven ostfärsk timjanSätt ugnen på 225 grader