Denna behandling får dem att sjunka ihop lite lättare i burken när du varvar dem med grovsalt. Den här vegetariska skagenröran görs av saltade och sedemera urlakade peppar och skäggriskor
Skär kanterna av kavringen och stek skivorna lätt i smör, låt rinna av på papper. Så här gör du 30 min Skala och grovhacka räkorna och lägg dem i en bunke
Denna skagenröra är perfekt att ha nu till midsommar, eller när man bara vill äta något lättare. Har helt glömt att berätta för er att denna veckan ligger jag på Finn crisps hemsida med mitt recept
Tänk på att mandelmjöl har lätt för att bränna, så var noga med värmen. Skagenröra. Servera gärna fisk, brysselkål och skagenröra på bädd av blad spenat, det ser gott ut och tillför en fräschör till rätten
Mjuka varma tunnbröd går lätt att forma till små skålar runt en mugg och om man kör dem i ugnen några minuter så har man när de svalnat en perfekt skål att fylla med gott
Jag kan också intyga (efter fyra julbord på en vecka) att magen har mycket lättare att smälta ett helt växtbaserat julbord än ett baserat på kött, vilket gör att du kommer orka äta ännu mer och inte tröttna lika fort på julmaten
Dela laxen i 4 st bitar placera dem på ett ugnsfast fat salta lätt, rör ihop rivna osten och alla övriga ingredienser till överbakningen, bred på fyllningen på laxfiléerna och baka på 200 gradader i ugn till 55 grader innertemp i laxen. Koka sparrisen lätt enligt anvisningar på paketet, ta upp ur vattnet linda 2skivor bacon runt 2st sparrisar stek i stekpanna. 100 g färdig skagenröra på burk. Överbakning2 dl riven västerbottenost 1,5 dl hackade räkor från burk i lake 1 dl cremé fraiche 0,5 dl hackad dill 0,5 dl hackad gräslök 100 g färdig skagenröra på burk 25 g röd stenbitsrom salt och peppar
Dock är det första gången jag gör den själv från grunden, är ju annars lätt att bara köpa en ask med färdig skagenröra i affären, men hur många procent räkor är det egentligen i den