Lätt rödspätta recept

Rödspätta i riktigt god fiskgratäng!

Rödspätta i riktigt god fiskgratäng!

Jag brukar ta på känn tills det blir ett lagom lättsamt mos. Koka blomkålen och broccolin mjuka i varsin kastrull med lättsaltat vatten
Panerad rödspätta med romröra

Panerad rödspätta med romröra

Vispa äggen lätt. Panerad rödspätta (ca 4 potioner). Panerad rödspätta (ca 4 potioner). Du behöver. 8 st spättafiléer
Rödspätta i ugn med ris

Rödspätta i ugn med ris

Lägg rödspättan i en ugnsfast form. Den är lätt att göra och tar bara ca 20 min. ca 400 g rödspätta. ca 400 g rödspätta
Rödspätta i ugn med dill och gräslök

Rödspätta i ugn med dill och gräslök

Trots den låga fetthalten kändes den den betydligt krämigare än matlagningsgrädde och den lätt syrliga tonen passade fint till just fisk
Rödspätta med rotfrukter

Rödspätta med rotfrukter

Lägg gärna ett bakplåtspapper i botten på långpannan för att underlätta diskningen efteråt. 4 st rödspättafilé. 5 dl lätt crème fraiche
Festlig rödspätta

Festlig rödspätta

Häll av vattnet från kräftstjärtarna, krama dem lätt. med smak av rödspätta, rökt lax, kräftor och pepparrot
Rödspätta med citronsås

Rödspätta med citronsås

Koka potatisen i lättsaltat vatten. Stek rödspättafiléerna ett par minuter på ena sidan och någon minut på andra sidan så de blir genomstekta men utan att ramla sönder helt
Panerad Rödspätta m Remouladås

Panerad Rödspätta m Remouladås

Vispa ägget lätt i en skål och blanda mandelmjöl och parmesan på en tallrik. ) Till middag idag blev det panerad rödspätta med remouladsås och blomkålsmos
Stekt rödspätta med dill och potatis

Stekt rödspätta med dill och potatis

Då kör vi på mat som känns lätt och lagom att äta en dags om denna. Stekt rödspätta, en klassiker. Lätt som en plätt dessutom
Knaperstekt rödspätta

Knaperstekt rödspätta

600 g rödspättafiléer eller. Från Lätt & Läckert 4 portioner. 600 g rödspättafiléer eller. KNAPERSTEKT RÖDSPÄTTA
Panerad rödspätta med sötpotatis

Panerad rödspätta med sötpotatis

Vispa upp äggen lätt i en skål. 450 g rödspättafiléer. 2 st sötpotatis à 400 g 3 msk olivolja flingsalt 2 st ägg 2 dl vetemjöl 3 dl pankoströbröd 450 g rödspättafiléer salt 1 dl rapsolja citronskivor 1 msk hackad dill 1 dl majonnäs 3 msk crème fraîche hela hackade saltgurkor
Rödspätta är bara så gott!

Rödspätta är bara så gott!

Det finns så mycket vackert alldeles in på knutarna och varför är det så lätt att missa det. Rödspätta är bara så gott