Medans kakan svalnar (måste vara kall när fyllningen ska på) gör du i ordning fyllningen. Dela sedan kakan i två delar och smeta på fyllningen på den ena (som bilden) och lägg sedan ihop bitarna
Rulla till smala längder, lägg på en plåt med bakplåtspapper och platta till lite lätt. En fin liten kaka med min alldeles egen drottningsylt med tahitivanilj
Den går lätt att variera, både innehåll och konsistens kan ändras med mycket små medel. på florsocker. Somrig kaka med nektarin och hallonHär kommer receptet på den underbara kakan som vi åt på vår lilla nationaldagsmiddag
rumsvarma och lätt uppvispade. Pudra över med florsocker före serveringen. Prova med en provsticka i den tjockaste delen av kakan - stickan ska vara torr när den tas ut
Vispa äggvitan lätt och sikta ner florsockret & häll i citronsaften & eventuell färg. Låta kristyren stelna och sedan fylla kakan med glasyr som är lite rinnigare, då lägger den sig som ett täcke inanför ramarna utan några fula kanter
Blanda i mandelmjöl och florsocker. De blev riktigt goda med en liten lätt tusch av citron. 200 gr florsocker. 5 dl florsocker. 200 gr florsocker. 5 dl florsocker
ganska lätt. Hälften av kakorna ska man ävet stansa små formar i mitten på varje kaka. Pudra florsocker över de hålade kakorna och klicka en halv tsk eller mindre i mitten på de andra och sätt ihop sen