En hemlagad hamburgerdressing är väldigt lätt att göra och så mycket godare än en köpt. Ingredienser. 2 dl majonäs (jag tycker det är godare med en"vitare"variant)2 msk ketchup2 msk bostongurka½ tsk grovmalen svartpeppar½ tsk saltRör ihop i en skål och servera
1/2 dl lättmajonnäs. ½-1 dl lätt creme fraiche. 1/2 dl lättmajonnäs. ½-1 dl lätt creme fraiche. Goda grilltillbehör kan man aldrig få för många tips på och goda tillbehör till hamburgare avverkas på löpande band då att göra egna hamburgare och grilla dem är något vi redan, trots att gasolgrillen inte varit i våra ägor särskilt länge, tillagat flera gånger
Stek brödtärningar i olivolja på medelvärme tills de får fin färg och salta lätt. Använd till en vanlig grönsallad eller som hamburgerdressing - urgott
Det är hur lätt som helst och smakar precis lika gott som köpekebab. Serveras med ris, pommes, sötpotatis eller i bröd och komplettera med vitlökssås, hamburgerdressing och grönsaker
En blender kan lätt bli för varm när den varit igång för länge och en handvisp kommer sällan upp i den fart som krävs vilka bägge två minskar chansen för en bra sås
Att göra egen hamburgerdressing är lätt och uppskattat. Om du lägger bakplåtspapper mellan kastrullen och köttet är det lättare att hantera, då burgaren inte spricker när du tar bort kastrullen