Forma om bullarna till lätt avlånga små bröd och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Fördeg. Lös jästen i vattnet i en stor stålbunke och vispa i mjölet
Lägg degen i en lätt inoljad plastlåda med lock. Äntligen lördag, franskbröd och unna-sig - tillvaro. Tänkte dela med mig av ett recept på franskbröd från Solhaga och Sara Bakar som jag bakat ofta den senaste tiden
4 st franskbröd. 2 dl lätt crème fraiche. Stek brödskivorna till spröd yta i smör i stekpannan. Lägg skivorna på var sin tallrik och fördela löjrommen på dem
Olja en stor, rektangulär form lätt. 1/2 dl rivet franskbröd eller ströbröd. Börja med att sätta ugnen på 250 grader och skiva oliverna,blanda därefter samman alla ingredienser till köttlimpan förutom själva färsen
snarast lättare. 3 dl färskt, mixat franskbröd. 3 dl färskt, mixat franskbröd. Om det inte hade varit för att Sara på bloggen Cookie Crumble hade twittrat om att hon skulle laga havets Wallenbergare - ja, då vete sjutton vad som hade serverats till middag hos oss denna kväll
Gyllenbrunt karamellmaltigt öl, lätt kryddigt och med doft av tosca-kaka. Stickig och vattnig, brödig på det vis som sumpigt franskbröd är innan man stoppat det i brödrosten
Jag följde ett av recepten på förpackningen o så här lätt var det. Häromdagen provade jag att baka franskbröd på franskbrödmix (som jag fick från Skåne-Möllan ) och det blev gott