Salta och peppra lätt. Välj tjocka fläskkotletter så att de inte blir för torra. 6 portionerSex tjocka fläskkotletter utan ben med fettrand kvarMassor av champinjoner1 röd paprika1 purjolök1 gul lök2,5 dl mellangrädde200 g philadelphiaostEn tsk chilisåsSalt, svartpeppar och chili explosion (Santa Maria med kvarn)StekfettGör så här
Förstek kotletterna i smör så att dom får en lätt stekyta. Fläskkotlett i ugn med gräddig tomatsås. Förstek löken i smör så att de blir lätt gyllenbruna,
14 st fläskkotletter (Eller fler om så önskas). 11 tsk grönpepparBlanda alla ingredienser för enkelpanering och gnid in fläskkotletterna. 1Stek dem sedan lätt på båda sidor i smör eller rapsolja så att de får en något brun yta. 1Lägg de stekta fläskkotletterna i slowcookern
Fina fläskkotletter med ben och fettkappa fick bräsera i buljong med goda örtkryddor och lök, därefter silade jag såsen och kokade upp med grädde som kotletterna sen fick ligga i
Vispa sedan lätt upp ett ägg i en tallrik och slå ströbröd i en annan. 4 fläskkotletter utan ben. Platta ut kotletterna genom att trycka ut dem med knogarna