Servera kycklingwoken med sallad, gurka och tomat samt toppa med fetaost och mandlar. Marinera bitar av kycklingfiléer i soja, olivolja, vitlök och sambal oelek
2 Tomater, hackade. Perfekt rätt att göra av kycklingköttet som blir över när man kokar buljong. Grönsakerna är svarvade med en grönsakssvarv eller spiralizer som det också heter
Lägg slutligen i salladskål, tomat och sockerärtor. 4 broccoli (1/2)5 gula lökar (1)5 röda lökar6 chili (1)6 paprikor (1)4 purjolökar (1/2)12 morötter (2)2 salladskål (1/2)En stor påse frysta sockerärtor (en liten ask)2 burkar vatten kastanj (1/2)2 burkar mini majs (1/2)5 kg kycklinglårfilé6 tomater (1)2 citrongräs (1/2)en stor bit ingefäraca 2 dl soya (några matskedar)1 vitlök (2 klyftor)8 lime (2)några matskedar fisksås (några droppar)3 burkar kokosmjölk (en liten burk)sambal oelekwok såssaltca. 15 trevliga människor och låt dem hacka chilin, vitlöken och citrongräset, klyfta löken och tomaten, skära kycklingen och paprikan i bitar, riva ingefäran, skiva morötterna, kålen och purjolöken. 6 tomater
Här ser ni vad som hamnade i min wok men här funkar det med alla grönsaker utom tomater tycker jag. KYCKLINGWOK 4 port. KYCKLINGWOK 4 port 2 kycklingfileér 250g risnudlar eller liknande
Kycklingwok med äggnudlar. Lårfileerna bankade jag ut lätt med köttklubba och fyllde dom sedan med pesto, mozzarella, basilika och soltorkade tomater innan jag rullade ihop dom med bacon runtom
Skölj och skär tomaterna i klyftor. Vänd ner spagetti, tomater och basilika i woken. 3 plommontomater. Koka spagettin i rikligt med lättsaltat vatten enligt förpackningens anvisning
Kycklingwok. Tomatpuré. Smaka av med en liten klick tomatpuré. Tomatpuré. (Jag använde här, 1 gul paprika, 1 röd paprika, 2 gula lökar, 1 stor tomat och svarta oliver. 1 gul paprika, 1 röd paprika, 2 gula lökar, 1 stor tomat och svarta oliver