Blanda finhackad chili, vitlök, ingefära med sesamolja, ljus soja, ostronsås samt salt i en skål. Nudlar kan du också koka och låta svalna och värma upp medkycklingwoken innan servering
Såser som ostronsås, kinesisk soya, fisksås, mirin och sesamolja är billiga ingredienser om man vill lyckas med smakerna, de är dessutom så pass dryga att de räcker till många, många middagar så köp hem lite roliga flaskor och börja experimentera
Tillsätt kycklingbitarna och smaksätt medostronsås, sesamolja, sambal oelek, ingefära och vitlök. Gårdagens middag blev en kycklingwok på de grönsaker jag hade hemma i kylen
Häll på ostronsås, fisksås, socker, cashewnötter och ananas och koka i några minuter. Lägg i hackad vitlök, chili, paprika o lök och stek på medelstark värme i några minuter
Kryddade lite extra med chiliflakes och sedan var det dags att äta. Sedan hällde jag i några matskedar japansk soja och ostronsås, lite vatten och lät allt koka ihop
Ikväll gjorde jag en snabb kycklingwokmed jasminris. Krydda med salt och vitlökspeppar. Efter några minuter tillsätter du chili, soja, fisksås, ostronsås, lite vatten och färsk riven ingefära