Servera medris eller nudlar av något slag. Om du hör till dem som har svårt att klara av broccoli med tuggmotstånd, föreslår jag att du först förväller den några minuter, och sedan spolar av den i kallt vatten
Utan ris är thailändska rätter nästan helt utan kolhydrater (samtidigt som de är fulla av protein och gröna nyttigheter) vilket passar utmärkt om man försöker bli av med ett par vinterkilon
Häll över de wokade grönsakerna i kycklingpannan och servera rykande varm tillsammans med nudlar. Hetta upp olja i en stekpanna och woka grönsakerna hastigt
Nudlar kan du också koka och låta svalna och värma upp medkycklingwoken innan servering. Stek eller woka grönsakerna lite i taget i olja tills blivit brynta och lägg över i skålen med kycklingen
Jag brukar alltid börja med att fräsa kycklingen ihop med hackad vitlök och hackad chilipeppar och någon tesked röd currypasta sedan tar jag upp kycklingen och wokar grönsakerna, några i taget (sockerärtor och haricot verts läggs i allra sist)
Servera tillsammans medkornris, bulgur, couscous eller ris, allt efter eget tycke och smak. Fräs på kycklingen i olja i ett par minuter och tillsätt därefter chilipastan och fräs ytterligare en minut
Servera som det är eller medrisoch soya och/eller en god sås, t. Skär kycklingfiléerna i bitar och bryn dem i lite matfett, krydda med salt och svartpeppar
Blanda kycklingstrimlorna första med lättvispad äggvita och sedan med potatismjölet. Hetta upp hälften av oljan och smöret i en wok eller stekpanna tills smöret har slutat fräsa och blivit brunt