Min kollega Thomas blev nog sugen på thaimat när jag satt bredvid honom i lunchrummet med detta i matlådan, för han frågade vad det var som luktade så gott
Jag gjorde en klassiker, dvs kycklingwokmed lite grönsaker och tillsatte produkterna till detta. Riktigt gott, tråkigt bara att dom måste ha socker i kryddmixen, det där kan jag aldrig förstå, socker, socker, socker, behövs det verkligen, nej Santa Maria bort med sockret så blir jag nöjdare
Det är ju tur att man inte är själv när man äter enligt en viss princip - kommer man inte på nån vettig mat själv kan man ju få tips, och därför blev det kycklingwok i går kväll (tack för det, G)
Har inte alls varit på humör för bloggen senaste tiden då morfar är inlagd på. sjukhus, gammal o svag. Idag förflyttas han till korttidsboende på Rosenbad
Låt glasnudlarna kokas upp vid sidan om woken. 1 paket glasnudlar. 1. Häll i olivolja så det täcker bottnen på wokpannan och häll sen i den tärnade kycklingen