Kycklingwok med broccoli recept

Kycklingwok med broccoli

Kycklingwok med broccoli

Servera med ris eller nudlar. Blanda 1 msk buljong med ½ msk maizena och blanda det med hoisinsås. 1 litet broccolihuvud
Kycklingwok med broccoli

Kycklingwok med broccoli

Dela broccolin i buketter och strimla paprikan. Strimla kycklingen och stek i en stekpanna med olja i 5 minuter. Lägg ner lök och broccoli i pannan och stek i 5 minuter. 1 st broccolibukett
Kycklingwok med nudlar

Kycklingwok med nudlar

Skär av stjälken och skär broccolin i små buketter. Var noga med att inte överkoka, utan låt dem gärna förbli lite al dente
Kycklingwok med cashewnötter

Kycklingwok med cashewnötter

Skölj och bryt broccolin i buketter. Kycklingwokmed cashewnötter Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen
Kycklingwok med nudlar

Kycklingwok med nudlar

Därefter vårlök, morot och broccoli. I alla fall om man får tro grönsaksdisken där man kan plocka upp ett paket med färdigskurna wokgrönsaker komplett med sås eller färdigkokta nudlar
Kycklingwok med cashewnötter

Kycklingwok med cashewnötter

Hetta upp en stor kastrull med matfett och fräs kycklingen tills den är genomstekt. Smaka av med ingefära, salt och peppar
Kinainspirerad Kycklingwok - Recept

Kinainspirerad Kycklingwok - Recept

Hetta upp en wok eller stekpanna med rapsolja. broccolibuketter, delade. KinaInspirerad Kycklingwok. Tillsätt broccoli och sesamfrön
Kycklingwok med cashewnötter

Kycklingwok med cashewnötter

kycklingwok,. Servera som det är eller med nudlar (typ Shirataki eller sjögräs). Lowcarb / Liberal LCHF3 portioner300g kycklingfilé i små skivor1 msk olja3 vitlöksklyftor finhackade1 gul lök hackad grovt100g pac choi (eller annan kål) i skivor1/2 färsk broccoli i bitar1/3 mindre huvud blomkål i bitar1 röd paprika i skivor3 msk ostronsås (köpte Santa Marias) 1 tsk fisksås (köpte Santa Marias)1-2 tsk thai wok krydda (från spicemaster) 3/4 dl vattenSaltFräs vitlöken i olja på medelhögvärme i stek/wokpanna och tillsätt kycklingen och lite salt och stek 4-5 minuter
Snabb kycklingwok

Snabb kycklingwok

Idag tänkte jag svänga inom här med ett enkelt recept på en god kycklingwok, perfekt till en lunch i helgen eller som snabb middagsmat till kommande veckor
Asiatisk kycklingwok

Asiatisk kycklingwok

250 g broccoli. 500 g kycklingfilé. 1 st röd chilipeppar. 1 st vitlöksklyfta. 2 msk rapsolja. 1 msk ingefära. 1 st röd paprika
Kycklingwok med cashewnötter

Kycklingwok med cashewnötter

Servera som det är eller med nudlar (typ Shirataki eller sjögräs). Lowcarb / Liberal LCHF3 portioner300g kycklingfilé i små skivor1 msk olja3 vitlöksklyftor finhackade1 gul lök hackad grovt100g pac choi (eller annan kål) i skivor1/2 färsk broccoli i bitar1/3 mindre huvud blomkål i bitar1 röd paprika i skivor3 msk ostronsås (köpte Santa Marias) 1 tsk fisksås (köpte Santa Marias)1-2 tsk thai wok krydda (från spicemaster) 3/4 dl vattenSaltFräs vitlöken i olja på medelhögvärme i stek/wokpanna och tillsätt kycklingen och lite salt och stek 4-5 minuter
Kycklingwok med nudlar

Kycklingwok med nudlar

Skär av stjälken och skär broccolin i små buketter. Var noga med att inte överkoka, utan låt dem gärna förbli lite al dente
Kycklingwok med nudlar

Kycklingwok med nudlar

Tillsätt broccoli, paprika, champinjoner och rödlök. Woka dem i het olja i en stekpanna eller wok tillsammans med vitlök, spansk peppar och ingefära
Kycklingwok med grönsaker

Kycklingwok med grönsaker

Dela broccolin i buketter. Nudlar kan du också koka och låta svalna och värma upp medkycklingwoken innan servering
Kycklingwok i soya

Kycklingwok i soya

röd pesto eller curry paste att smaksätta med (kan uteslutas). Denna kycklingwoken består av både broccoli, paprika, vitkål och morot som sedan wokas i soya
Kycklingwok med kokosmjölk

Kycklingwok med kokosmjölk

I medbroccoli och blomkål i bitar. Min kollega Thomas blev nog sugen på thaimat när jag satt bredvid honom i lunchrummet med detta i matlådan, för han frågade vad det var som luktade så gott
Kycklingwok med nudlar

Kycklingwok med nudlar

Skär broccolin i små buketter. Skala och skiva morötter tunnt, gör det samma med löken. Var noga med att inte överkoka, de skall vara lite al dente