Kycklingwok kycklinglårfilé recept

Kycklingwok

Kycklingwok

ca 2-4 msk olivolja ca 400-500 g kycklinglårfilé 0,5-1 tsk salt 0,5-1 tsk chilipeppar 1 tsk paprikapulver 1 krm svartpeppar 1-2 krm vitlökspulver eller  1-2 klyftor vitlök ca 500-600 g wokgrönsaker. 1ca 400-500 g kycklinglårfilé 0,5-1 tsk salt 0,5-1 tsk chilipeppar 1 tsk paprikapulver 1 krm svartpeppar 1-2 krm vitlökspulver eller  1-2 klyftor vitlök
Kycklingwok med sambal badjak

Kycklingwok med sambal badjak

Putsa kycklinglårfiléerna och skär dem i mindre bitar. Servera kycklingwoken med bulgur. 600 g kycklinglårfilé
Kycklingwok med cashewnötter

Kycklingwok med cashewnötter

Idag bjuder köket på en härlig kycklingwok som går snabbt att tillaga. 600-800 gram kycklinglårfilé. 600-800 gram kycklinglårfilé
Kycklingwok!

Kycklingwok!

4 broccoli (1/2)5 gula lökar (1)5 röda lökar6 chili (1)6 paprikor (1)4 purjolökar (1/2)12 morötter (2)2 salladskål (1/2)En stor påse frysta sockerärtor (en liten ask)2 burkar vatten kastanj (1/2)2 burkar mini majs (1/2)5 kg kycklinglårfilé6 tomater (1)2 citrongräs (1/2)en stor bit ingefäraca 2 dl soya (några matskedar)1 vitlök (2 klyftor)8 lime (2)några matskedar fisksås (några droppar)3 burkar kokosmjölk (en liten burk)sambal oelekwok såssaltca. 5 kg kycklinglårfilé
Kycklingwok

Kycklingwok

Strimla kycklinglårfilé och låt strimlorna mariera i olja, soya, vitlök, fisksås, sesamolja, citrongräs, chili, salt och peppar

Ningtsus Kycklingwok

600 gram kycklinglårfilé. Skär kycklingen i små bitar. Blanda kycklingen med salt och potatismjöl och låt det stå kallt i ca 1-2 timmar
Kycklingwok med bulgur

Kycklingwok med bulgur

300 g kycklinglårfilé. Tillaga bulgurn enligt anvisningarna på förpackningen. Putsa och strimla kycklingen
Gai Pad Prik - het thailändsk kycklingwok

Gai Pad Prik - het thailändsk kycklingwok

Skär kycklinglårfilé i skivor och bönorna i ca 3 cm bitar. Vänd ner thaibasilika och servera genast med en skål ångande varmt jasminris och limeklyftor vid sidan 500 g kycklinglårfilé. 500 g kycklinglårfilé 2 klyftor vitlök 2-3 msk röd thai currypasta (beroende på styrka och salthet) 150 g haricots verts 2 tsk fisksås 2 tsk rörsocker 1 kruka thaibaslika 1 lime, i klyftor neutral matolja, att steka i nykokt jasminris, till servering
Kung Pao kycklingwok

Kung Pao kycklingwok

600 g kycklinglårfilé 3 klyftor vitlök 1 röd paprika 1 knippe grön sparris (250 g) 1 knippe salladslök (125 g) 100 g portabellosvamp 3 msk färsk ingefära, färskriven 2 tsk sichuanpeppar, mortlad 250 g äggnudlar 1-2 dl rostade cashewnötter neutral olja (till stekning)
Kyckling med paneng red curry och glasnudlar

Kyckling med paneng red curry och glasnudlar

Jag gjorde en klassiker, dvs kycklingwok med lite grönsaker och tillsatte produkterna till detta. 1 kg kycklinglårfilé. I samarbete med Smakbox 1 kg kycklinglårfilé
Kycklingwok med ingefära, chili och lime

Kycklingwok med ingefära, chili och lime

I perioder äter vi mycket wokad mat men härom dagen slog det oss att det var ett bra tag sedan vi åt en riktigt god wok i allmänhet och en härlig kycklingwok i synnerhet
Kycklingwok med smådamerna

Kycklingwok med smådamerna

Kryddig Kycklingwok á la Molly och Enja 4p700g strimlad kycklinglårfilé1 stor strimlad morot½ strimlad röd paprika15 cm purjolök150 g sugarsnaps225 g skivade bambuskott1 tsk harissa el sambal oelek1 tsk riven färsk ingefära½ buljongtärning4 dl vattensalt och peppar2 nävar caschewnötter (osaltade)Fräs kycklingen, salta och peppra
Kycklingwok Med Hoisinsås Cashewnötter

Kycklingwok Med Hoisinsås Cashewnötter

1. Rosta Cashewnötter i en torr stekpanna på medelvärme tills de får färg. Ställ dem åt sidan. 2. Skär Kycklinglårfileerna i ca 2cm stora bitar