Rör ihop crème fraiche och curry efter egen smak. 1 dl crème fraiche. Stek kycklingstrimlorna, purjolök och champinjoner i en wok i olja blandat med smör
Rör ihop crème fraiche och curry. 1 dl lätt crème fraiche. Strimla kycklingen. Skölj och skiva purjolöken. Fräs kyckling och purjolök i en stekpanna med olja tills köttet är nästan klart
I och med det så blev det ingen matlagning för min del utan sambon fick stå för den vilket han gjorde med bravur, det blev kycklingwok med kokosgrädde som jag smaskade i mig nu när jag kom hem
Har inte alls varit på humör för bloggen senaste tiden då morfar är inlagd på. sjukhus, gammal o svag. Idag förflyttas han till korttidsboende på Rosenbad
Nu över till kvällens riktigt goda middag nämligen kycklingwok med vitlökssås. 1 liten burk creme fraiche 34%1 tsk olivolja1 klyfta vitlök (pressad)SaltGör så här
Varför inte variera sig och göra en bönwok istället för kycklingwok eller något annat mer vanligt. Servera gärna med couscous eller bulgur med en klick matlagningyogurt eller creme fraiche
Rör runt ordentligt och servera i skålar med lite vitt bröd och crème fraiche. Skiva kycklingen fint i små bitar, fräs den i wookpanna med lite olja och/eller smör till den är nästan genomstekt, tillsätt avrunnen vattenkastanj, minimajs (delad i mindre bitar) och ananas