Pressa i vitlöken, krydda med lite timjan och häll sedan även i buljongen och sojan. Servera kycklingwoken tillsammans med riset och goa coctailtomater
Tillsätt resten av buljongen, sjud upp och låt sjuda under omrörning tills vätskan tjocknar. Blanda 1 msk buljong med ½ msk maizena och blanda det med hoisinsås. 1½ dl hönsbuljong
Perfekt rätt att göra av kycklingköttet som blir över när man kokar buljong. Grönsakerna är svarvade med en grönsakssvarv eller spiralizer som det också heter
Hetta upp buljongen och lägg ner nudlarna. I annat fall måste nudlarna tas upp ur buljongen tills det är dags att äta, annars suger nudlarna åt sig för mycket buljong
Brösten blev en smarrig kycklingwok med kokosmjölk, chili och citron och klubborna, skrovet och vingarna kryddade jag upp med rapsolja, spiskummin, paprika, salt och anchochili som jag sedan grillade i ugnen
Häll över 1 dl buljong och låt det koka in. 1 dl köttbuljong. 1. Sätt ugnen på 250° och grill. 2. Skär kycklingen i strimlor och blanda med soja, olja och vitlök
600 gram kycklingfilé(er)1 msk soja2 tsk olja2 st vitlöksklyfta(or)200 gram nudlar, (äggnudlar)100 gram champinjoner1 st gul paprika1 st röd paprika1 st röd lök(ar)100 gram sockerärtor1 st spansk peppar0,5 msk ingefära1 dl köttbuljongsalt och pepparTillagning1. Häll över 1 dl buljong och låt det koka in. 1 dl köttbuljong