Servera woken med basmatiris, currysås och grönsaker. Strimla kycklingen. Skölj och skiva purjolöken. Fräs kyckling och purjolök i en stekpanna med olja tills köttet är nästan klart
Servera med ett gott basmatiris. Kryddig Kycklingwok á la Molly och Enja 4p700g strimlad kycklinglårfilé1 stor strimlad morot½ strimlad röd paprika15 cm purjolök150 g sugarsnaps225 g skivade bambuskott1 tsk harissa el sambal oelek1 tsk riven färsk ingefära½ buljongtärning4 dl vattensalt och peppar2 nävar caschewnötter (osaltade)Fräs kycklingen, salta och peppra
basmatiris. 4 port 4 port basmatiris 4 kycklingfiléer 2 purjolökar 2 msk matolja 2 bananer 1 dl cashewnötter salt och svartpeppar 2 dl lätt créme fraiche 2 tsk curry Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. 4 port basmatiris