Ingredienser 600 g kycklingbröst1 medelstor aubergine2 rödlökar november1 röd paprika3-4 tomater10-12 champinjoner2 zucchini2-3 grön chilitorkad vitlök150 ml skummjölkpaprikasaltpepparvarmt vatten8-9 pinnar för grillspettFörberedelserOm du gör grillen på gården, sätta käppar i blöt i kallt vatten i 30 minuter. Smaklig måltid 600 g kycklingbröst
Skär kycklingbrösten i bitar och trä upp på bambuspett. Kycklingspett tillsammans med en god sallad och en god sås, mer behövs inte för att locka fram känslan av medelhav
Skär kycklingbrösten i bitar, ringla över lite olivolja och häll kryddorna över kycklingen. BBQ-kryddade kycklingspett tillsammans med friterade potatisklyftor och en god bbq-sås, mer behövs inte
Servera kycklingspetten med dijonnaise. 500 g kycklingbröst. Skär kycklingfiléerna i mindre bitar. Lägg i en bunke tillsammans med finhackad rosmarin, citronskal, -saft, olja och honung
Dela kycklingbrösten i två delar på längden. Kycklingspett. 1. Sätt ugnen på 130 grader. 2. Blanda soja med riven vitlök och riven ingefära i en stor bunke
Pensla kycklingspetten med olja. Använd ett bleck med kant och balansera kycklingspetten mellan kanten och botten utan att kycklingen nuddar botten på blecket
Vi serverade grillade kycklingspett och en vitlöks- och persiljesås till. Ett kycklingbröst per person som skärs i bitar och marineras i citronsaft, olivolja, örtsalt, svartpeppar från kvarn och lite finhackad rosmarin
Citronmarinad till kycklingspett 5-6 port. 1 kg färskt kycklingbröst. Foto Mikael Eriksson Citronmarinad till kycklingspett 5-6 port. 1 kg färskt kycklingbröst