Eftersom vi fick matkassen på en torsdag så börjar vi med soppa på den traditionella soppdagen. Vi modifierade receptet lite och hade mer curry i och lite Crème fraiche i soppan för att göra den lite tjockare och matigare
Avsluta med att röra ner cremefraichen. Smält smör i en stekpanna och genomstek kycklingbitarna tillsammans med kryddor och pressad citronsaft från halva citronen
Avsluta med att röra ner crème fraichen. Lägg olivolja i en stekpanna och genomstek kycklingbitarna tillsammans med kryddor och pressad citronsaft från halva citronen
Men det är ju inte mkt att göra åt och härmed slutar jag gnälla över vädret. Vissa vill även ha i lite cremefraiche eller kyckling fond vilket ja tycker man kan göra som man vill för mera smak eller så
Servera men en stor klick cremefraiche och gärna någon färsk örtkrydda eller lite ruccola. Den här kycklingsoppan är dessutom hur lätt som helst att tillaga och fort går det, kan det bli bättre