Även gott med risoni i soppan. Koka kycklingen med lök, morot, lagerblad, pepparkorn, buljongtärningarna och vitlöksklyftorna i ca 45-50 minuter eller tills kycklingen börjar falla isär. Låt kycklingen svalna och under tiden silar du av kokspadet ca 2 liter i grytan och tillsätter grädden, kryddorna och den pressade citronen. Rensa av köttet och skär i mindre bitar och tillsätt i soppan, låt småputtra i ca 30 minuter och smaka av så du blir nöjd med kryddningen/syran från citronen. 1 citron
Kycklingsoppamed curry – mild, god kycklingsoppamed paprika, krispiga zucchinitärningar och färskost för krämighet kryddad med curry, lite hetta av cayennepeppar och viss syra av färskpressad citron
saften från en citron. Kycklingsoppamed kokos och lime. Hetta upp en panna med kokosfett och J-olja, lägg i lökarna,ingefära, gurkmeja, morötterna och fräs några minuter utan att det tar färg