250 g kycklingbröstfilé. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 250 g kycklingbröstfilé 1 äpple 1 gul lök Arla® Svenskt Smör 1 msk curry 1 krm svartpeppar 800 g passerade tomater 1 dl vatten 2½ dl Kelda® matlagningsgrädde 2 tärningar grönsaksbuljong 1 krm strösocker ½ tsk salt ½ dl hackad färsk persilja
Lägg kycklin filéerna i en kastrull, strö över 1 msk curry och 1 msk salt täck med vatten, koka upp och låt sjuda i 15 minuter. 800 g kycklinginnerfiléer
Kycklingsoppan koktes på filéer eftersom det var det som fanns hemma, visserligen ska det nog enligt konstens alla huskurer vara hel kyckling men, som man säger, man tager vad man haver
Och samma med kycklingen, ska du bjuda på maten kan kycklingfilé vara en bra idé då det blir finare när man lägger upp det, men är det måndagsmiddag hemma framför tv