Krydda med salt, peppar och curry. 1/2 tsk curry. 1 1/2 msk japansk soja. Häll på soja och låt puttra under omrörning tills kycklingen är genomstekt, 6-7 minuter. 1/2 tsk curry. 1 1/2 msk japansk soja
Häll i buljong, kokosmjölk, currypasta, jordnötssmör och soja. )4 kycklinglår utan ben och skin, tärnade1 msk solrosolja1 knippe salladslök, skivad2 vitlöksklyftor, hackade2 cm färsk ingefära, finhackad9 dl hönsbuljong2 dl kokosmjölk3 tsk thailändsk curry pasta3 msk jordnötssmör2 msk ljus soja1 röd paprika, urkärnad och tärnad250 g gröna ärtornudlar (1/4 av en förpackning på 250 gr)Lägg nudlarna i en låg, värmefast form och häll i kokande vatten över enligt anvisningarna på förpackningen. 3 tsk thailändsk curry. 2 msk ljus soja
Lägg över i en större gryta och krydda med fajitakrydda och curry. Tillsätt créme fraiche, soja, vatten buljongtärningar, tomatpuré, cayennepeppar och chiliflingor