Då potatisen var klar mixade jag det till en slät soppa och ställde tillbaka den på spisen och tillsatte röda linser och ärtor, majs, paprika för att få lite "bitar" i soppan
Oftast när jag gör kycklingsoppa så blir det kryddstarkt, chili, cayenne etc. Mild kycklingsoppa med risnudlar 2 portion 1 stor kycklingfile 6 dl vatten 1 tärning grönsaksbuljong broccoli röd paprika morot squash gröna ärtor risnudlar vitlök soja persilja paprika örtkryddor (jag använde en färdig blandning, Herbs de provence) peppar Skär grönsakerna i mindre bitar, stek dem på svag värme i 1-2 minuter
)4 kycklinglår utan ben och skin, tärnade1 msk solrosolja1 knippe salladslök, skivad2 vitlöksklyftor, hackade2 cm färsk ingefära, finhackad9 dl hönsbuljong2 dl kokosmjölk3 tsk thailändsk curry pasta3 msk jordnötssmör2 msk ljus soja1 röd paprika, urkärnad och tärnad250 g gröna ärtornudlar (1/4 av en förpackning på 250 gr)Lägg nudlarna i en låg, värmefast form och häll i kokande vatten över enligt anvisningarna på förpackningen. Tillsätt paprika, ärtor och den gröna delen av salladslöken och koka i ytterligare – 3 minuter. 250 g gröna ärtor