Strimla bacon och lök och stek i smör tills de fått färg. Efter att ha sett reklamen med Leif Mannerström och hans eviga tjat om kycklingrullader ett antal gånger kände jag tillslut att det faktiskt var dags att pröva dem
smör till stekning. smör till stekning. Hetta upp en klick med smör i en stekpanna och stek rulladerna tills de får fin färg, efterstek i ugn på 175 grader i ca 15 min
Lägg kycklinglårfiléerna på ett smörpapper. Salta lätt och ringla över smält smör. Baconlindade kycklingrullader med morotstzatsikiFör 4 personer. 500 g kycklinglårfiléSaltSvartpeppar1 pkt färskost, med paprika och chili, 125 g1 pkt bacon, 140 gpotatis1 gul lök, skivad2 msk smör, smält1 msk färsk rosmarin, hackadGör så här. 2 msk smör
Salta lätt och ringla över smält smör. 2 msk smör, smält. Sätt ugnen på 225 grader. Lägg kycklingfiléerna på längden (så att det blir stora men tunna skivor)
Smörstekkycklingrulladerna tills de fått fin färg och ta upp dem. smör. smör. Jenny är som sagt ett stor inspiration kring matlagningen just nu och igår åt vi ännu ett gott recept