Kycklingrullader senap recept

Mannerströms kycklingrullader

Mannerströms kycklingrullader

Blanda i senap, persilja och salt & peppar. Efter att ha sett reklamen med Leif Mannerström och hans eviga tjat om kycklingrullader ett antal gånger kände jag tillslut att det faktiskt var dags att pröva dem
Kycklingrullader

Kycklingrullader

Tillsätt dijonsenap efter smak, persilja, salt och peppar. I början av veckan lagade vi de här grymt goda kycklingrulladerna
Lallerstedts kycklingrullader!

Lallerstedts kycklingrullader!

Tillsätt senap, persilja, salt och peppar. Någon mer än jag som sett reklamen med Erik Lallerstedt där han gör kycklingrullader
Fyllda kycklingrullader i sås

Fyllda kycklingrullader i sås

dijonsenap. (dijonsenap). Låt det koka upp och droppa sedan i lite soja och smaka ev av med en gnutta senap
Kycklingrullader till fredagsmyset

Kycklingrullader till fredagsmyset

Blanda i persilja och senap. kycklingrullader. Inspirerad av tidigare oxrullader blev det förra fredagen kycklingrullader istället, och de blev verkligen kanongoda

Kycklingrullader med mozarella

Vänd ner vatten, fond, soya, dijon senap, creme fraiche , grädde och låt puttra ihop. Smörstek kycklingrulladerna tills de fått fin färg och ta upp dem
Goda kycklingrullader och böcker

Goda kycklingrullader och böcker

Vi valde att fylla rulladerna med senap, ost, skinka samt örter och sedan koka dom i lite vitt vin, buljong och grädde, men det går säkert att laga till kycklingrullader på andra goda sätt
Kycklingrullader

Kycklingrullader

Blanda i senap och persilja. 1 pkt tunnt skickade kycklingfileer1 pkt bacon1gul lök1 dl färsk persilja2 msk fransk senapSalt peppar½ dl cream frai1 dl grädde5 dl kyckling fond (vi tog 3 msk konc fond och 5 dl vatten)Potatismos eller risHacka löken och baconet. 2 msk fransk senap

kycklingrullader

Tillsätt sedan dijonsenap, persilja, salt och peppar. 2 msk fransk senap. Skär baconet i små bitar och finhacka löken, fräs det sedan tillsammans i en stekpanna tills det hela fått lite färg och löken har mjuknat

Kycklingrullader

Tillsätt sedan dijonsenap, persilja, salt och peppar. 2 msk fransk senap. Skär baconet i små bitar och finhacka löken, fräs det sedan tillsammans i en stekpanna tills det hela fått lite färg och löken har mjuknat
Mannerström i Mårtenssons kök.

Mannerström i Mårtenssons kök.

)Smarrig mat blev det även i söndags när vi provade Mannerströms recept på kycklingrullader, ni har kanske sett reklamen han gör på tv för det