Blanda i senap, persilja och salt & peppar. Efter att ha sett reklamen med Leif Mannerström och hans eviga tjat om kycklingrullader ett antal gånger kände jag tillslut att det faktiskt var dags att pröva dem
Strö över hackad persilja. Baconlindade kycklingrullader med morotstzatsikiFör 4 personer. 3 morötter2 dl kesella eller turkisk yoghurt1 vitlöksklyfta, riven2 tsk olivoljaSaltPepparPersiljaGör så här
Blanda i persilja och senap. kycklingrullader. Inspirerad av tidigare oxrullader blev det förra fredagen kycklingrullader istället, och de blev verkligen kanongoda
Tillsätt sedan dijonsenap, persilja, salt och peppar. 1 dl hackad persilja. Skär baconet i små bitar och finhacka löken, fräs det sedan tillsammans i en stekpanna tills det hela fått lite färg och löken har mjuknat
Tillsätt sedan dijonsenap, persilja, salt och peppar. 1 dl hackad persilja. Skär baconet i små bitar och finhacka löken, fräs det sedan tillsammans i en stekpanna tills det hela fått lite färg och löken har mjuknat
2 pkt DELi kycklingrullader. 20 g persilja. Tillaga kycklingen enligt anvisningarna på förpackningen. Koka broccolin i saltat vatten i 1 min och kyl av i isvatten
Tillsätt dijonsenap, persilja, salt och peppar. 1 dl grovt hackad persilja. Roulader. Fräs bacon och den skivade löken i en stekpanna tills det hela fått lite färg och löken har mjuknat