Stek sedan i olivolja. I början av veckan lagade vi de här grymt goda kycklingrulladerna. Jag tror att många med mig har blivit frestade att prova när vi sett Leif Mannerström laga rätten i sin reklam på tv
Vi älskar också Guldfågelns reklam med "hur gör man då goda kycklingrullader. Så när pappa bjöds på middag blev det så klart kycklingrullader efter ett recept på toscanska kycklingrullader från Guldfågeln
Blanda upp med olivolja, salt och peppar. olivolja. Kycklingrullader600 g kycklinglårfilé 200 g varmrökt sidfläsk tandpetare salt smör, till stekning. Rostad potatis600 g fast potatis olivolja salt och peppar
Blanda med kesella eller yoghurt, riven vitlök och olivolja. Baconlindade kycklingrullader med morotstzatsikiFör 4 personer. 3 morötter2 dl kesella eller turkisk yoghurt1 vitlöksklyfta, riven2 tsk olivoljaSaltPepparPersiljaGör så här
Vi älskar också Guldfågelns reklam med "hur gör man då goda kycklingrullader. Så när pappa bjöds på middag blev det så klart kycklingrullader efter ett recept på toscanska kycklingrullader från Guldfågeln
Olivolja. Jag gjorde kycklingrullader och fyllde med nämnda ost, senap och bacon. Hetta upp en panna med höga kanter (typ traktör) och fräs rulladerna i olivolja med salviablad