Rulla ihop och fäst med tandpetare eller bind upp med bomullssnöre. Krydda med salt och peppar. Lägg potatis och paprika med skinnet nedåt i smord eldfast form
Vi valde att fylla rulladerna med senap, ost, skinka samt örter och sedan koka dom i lite vitt vin, buljong och grädde, men det går säkert att laga till kycklingrullader på andra goda sätt
Rulla ihop och fäst med tandpetare eller bind upp med bomullssnöre. Krydda med salt och peppar. Lägg potatis och paprika med skinnet nedåt i smord eldfast form
Skiva och lägg på kycklingrulladerna. Blanda ost, persilja och tärnad skinka och fördela fyllningen över kycklingfiléerna och rulla ihop, fäst med tandpetare
Rulla i hop och fäst med tandpetare eller steksnöre. Så gott det går salta och peppra på båda sidor, lägg på en skiva skinka och en stav parmesanost, den får inte vara så lång så att den sticker ut på sidorna
Rulla ihop och fäst med tandpetare eller bind upp med bomullssnöre. Krydda med salt och peppar. Lägg potatis och paprika med skinnet nedåt i smord eldfast form