Häll i creme fraiche och grädde i buljongen och låt värmas upp. Efter att ha sett reklamen med Leif Mannerström och hans eviga tjat om kycklingrullader ett antal gånger kände jag tillslut att det faktiskt var dags att pröva dem
½ dl crème fraiche. I början av veckan lagade vi de här grymt goda kycklingrulladerna. Tillsätt crème fraiche, smör och den varma grädde i buljongen och mixa med en stavmixer till en skummig buljong
Häll i creme fraiche och grädde i buljongen. kycklingrullader. Inspirerad av tidigare oxrullader blev det förra fredagen kycklingrullader istället, och de blev verkligen kanongoda
Vänd ner vatten, fond, soya, dijon senap, creme fraiche , grädde och låt puttra ihop. Smörstek kycklingrulladerna tills de fått fin färg och ta upp dem
Men till att börja med blev det en mumsig förrätt med räkor, creme fraiche, rödlök och löjrom. Efter denna smaskiga start på kvällen fortsatte jag med "Cambozolafyllda kycklingrullader med tomatpasta och kantarellsås"
3 dl cream fraiche. 3 dl cream fraiche. Detta är en väldigt god och festlig rätt. En kombination av allt jag gillar, kyckling, dijon, spenat, ost, chili med mera… Den kan förberedas ganska många steg innan så är det bara att slänga in den i ugnen innan gästerna kommer
Kycklingrullader med mango chutney och currycouscous. 2 dl crème fraiche. Häll i crème fraiche, ca 1/2 dl mango chutney och kycklingfond. 2 dl crème fraiche
Kycklingrulladerna blev också goda, men om gratängen säger jag bara do it. Blanda philadelphiaost, crème fraiche med rivet skal och citronsaft, vitlök och hälften av timjanbladen