Häll i creme fraiche och grädde i buljongen och låt värmas upp. Efter att ha sett reklamen med Leif Mannerström och hans eviga tjat om kycklingrullader ett antal gånger kände jag tillslut att det faktiskt var dags att pröva dem
Mixa skyn med creme fraiche och grädde med hjälp av en stavmixer till en skummig buljong. Någon mer än jag som sett reklamen med Erik Lallerstedt där han gör kycklingrullader
Koka sedan ur pannan med vin, buljong och grädde. 2 dl hönsbuljong. Gokväll. Ikväll har vi provat ngt nytt igen, denna gången hittade vi ett recept i Allers
Vispa ur pannan med vin, buljong och grädde. Kycklingrulladerna blev mycket saftiga och goda. Festliga Kycklingrullader 4 portioner. 2 dl hönsbuljong. Festliga Kycklingrullader 4 portioner
Slå vin, buljong och grädde över kycklingen. 1 dl kycklingbuljong. Kycklingrullader600 g kycklinglårfilé 200 g varmrökt sidfläsk tandpetare salt smör, till stekning. Gräddsås1 dl vitt vin 1 dl kycklingbuljong 4 dl grädde 2 msk dijonsenap salt och peppar maizena, till redning 1 kruka basilika, grovhackad
Häll i creme fraiche och grädde i buljongen. kycklingrullader. Inspirerad av tidigare oxrullader blev det förra fredagen kycklingrullader istället, och de blev verkligen kanongoda
Vi valde att fylla rulladerna med senap, ost, skinka samt örter och sedan koka dom i lite vitt vin, buljong och grädde, men det går säkert att laga till kycklingrullader på andra goda sätt
Vispa ur pannan med vin, buljong och grädde. Kycklingrulladerna blev mycket saftiga och goda. Festliga Kycklingrullader 4 portioner. 2 dl hönsbuljong. Festliga Kycklingrullader 4 portioner