Jag gjorde kycklingrullader och fyllde med nämnda ost, senap och bacon. Sedan fick rulladerna bräsera i en enkel tomatsås som får en underbart rökig smak av bacon
Fräs bacon och den skivade löken i en stekpanna tills det hela fått lite färg och löken har mjuknat. Tillsätt dijonsenap efter smak, persilja, salt och peppar
Strimla baconet och löken. 1 pkt kalkonbacon (bacon gjord av gris funkar också). Drygt 1 msk dijonsenap. Peppar och herbamare (jag hade ca 1 tsk, tänk på att baconet ger lite sälta och kycklingen är saltad, såsen behöver givetvis salt men kanske inte fullt så mycket om du bara hade ätit den med sked. 1 pkt kalkonbacon (bacon gjord av gris funkar också). 1 msk dijonsenap
Tillsätt dijonsenap efter smak, persilja, salt och peppar. Fräs bacon och den skivade löken i en stekpanna tills det hela fått lite färg och löken har mjuknat
Blanda ihop creme fraiche, grädde och dijonsenap i en kastrull. Trots sjuka barn så behöver man ju faktiskt något att stoppa i magen och dessa kycklingrullader med bacon åt vi idag
Fräs bacon och den skivade löken i en stekpanna tills det hela fått lite färg och löken har mjuknat. Tillsätt dijonsenap efter smak, persilja, salt och peppar
Ta isär baconskivorna. Lägg en oststav på varje filéskiva och rulla sedan in den i en baconskiva. 1 baconskiva till varje rullad ca 11-12 baconskivor beroende på hur du delar filéerna. 1 msk dijonsenap