Kycklingrulader vin recept

Festliga kycklingrulader

Festliga kycklingrulader

Vispa ur pannan med vin, buljong och grädde. 1½ dl vitt vin. 14 kycklingfiléer, tunnskivade Salt Nymald svartpeppar 6 skivor parmaskinka 2 tsk rivet citronskal Några kvistar färsk rosmarin 6 salladslökar Smör till stekning ½ dl vitt vin 2 dl hönsbuljong 2 dl grädde 11 tsk majsstärkelse + vatten Chiliflakes Färsk rosmarin Tillbehör Potatis eller ris Grönsaker, t ex sugar snaps och tomaterDela varje kycklingfilé i tre tunna bitar om de inte är redan tunnskivade
Italienska kycklingrulader

Italienska kycklingrulader

Tillsätt vatten, kycklingfond och vin. 1 dl rött vin. Torka av köttet och lägg det på ett smörpapper. Salta och peppra
Goda kycklingrullader och böcker

Goda kycklingrullader och böcker

Vi valde att fylla rulladerna med senap, ost, skinka samt örter och sedan koka dom i lite vitt vin, buljong och grädde, men det går säkert att laga till kycklingrullader på andra goda sätt
Söndagslunk!

Söndagslunk!

Baconinlindade kycklingrulader fyllda med buffelmozzarella från Ängholmens mejeri. Har du intressanta tips på recept emottages detta vinet är redan klart
Söndag

Söndag

Jag testade att göra en variant av kycklingrulader för en tid sedan också. Så jäkla skönt att komma ut och röra på sig vintertid, man kan annars lätt bli bekväm och hålla sig inomhus och det mår man inte bra av i slutet på dagarna
Kycklingrulader med mozzarella och färsk salvia

Kycklingrulader med mozzarella och färsk salvia

Kycklingrulader med mozzarella och färsk salvia, 4 portioner4 st kycklingfiléerpeppar2 påsar mozzarella (250 g)3 färska tomater1 gul lök6 kvistar färsk salvia2 dl olivolja2 msk gourmetsalt8 potatisar2 burkar hela tomater3 dl vitt vin1,5 msk sockerFläk upp filéerna med vass kniv till större platta skivor, täck med plastfolie och banka ut dem. Häll på vin, socker och 1 msk salt och häll blandingen över ruladerna. Låt grytan koka under lock i ugn ca 25 min i 200°(Recept från Elle mat & vin

Italienska kycklingrulader

Tillsätt vatten, kycklingfond och vin. 1 dl rött vin. 1.  Torka av köttet och lägg det på ett smörpapper. Salta och peppra

Festliga kycklingrulader

Vispa ur pannan med vin, buljong och grädde. ½ dl vitt vin. Dela varje kycklingfilé i tre tunna bitar om de inte är redan tunnskivade

Nyårsfilé

Ta upp kycklingruladerna och red ev av såsen till önskad konsistens. Häll på vinet och späd med grädden