Torka av köttet och lägg det på ett smörpapper. Bryn ruladerna runt om i en stekpanna med smör. Servera ruladerna med kokt tagliatelle blandat med smörfrästa champinjoner och delade kronärtskockshjärtan
Fräs rullarna runt om i smör så de får färg och häll sedan buljong, vin och grädde i stekgrytan. Då ska vi stilla lite nyfikenhet som kanske uppstod igår när vi la upp matlagningsbilder på Instagram och Facebook, direkt från det Mårtenssonska köket
Stek sedan i smör. Ni har nog alla sett när Mannnerström gör reklam för kycklingrulader. Tillsätt crème fraiche, smör och grädde i buljongen och mixa med en stavmixer till en skummig buljong
Torka av köttet och lägg det på ett smörpapper. Bryn ruladerna runt om i en stekpanna med smör. Servera ruladerna med kokt tagliatelle blandat med smörfrästa champinjoner och delade kronärtskockshjärtan
50 g smör eller margarin till stekning. KYCKLINGRULADER I PANNA. Pesto inuti, salviablad och lufttorkad skinka utanpå - inte konstigt att det vattnas i munnen