Kycklingrulader. Blanda sedan färskost med hackad lök, vitlök och persilja. 800 g kycklingfile1 paket bacon2 schalottenlökar eller en gul lök1 vitlöksklyfta2 msk hackad persilja150 g färskost av valfri sort, jag använde Arlas med paprikasmaksalt & peppar. 2 msk hackad persilja
Strö över hackad persilja och svartpeppar. ½ dl hackad slätbladig persilja. Hetta upp olivoljan i en stor teflonstekpanna på hög värme och bryn kycklingruladerna runt om 4-5 minuter, vänd varje minut tills de är gyllene runt om. Lägg kycklingruladerna i en ugnsfast form och stek dem i ugnen 10 minuter
8 kycklinginnerfilé 4 pers3 gula lökar8 skivor rökt skinka8 skivor ostfärsk timjanfärsk persilja1 b creme fraiche3 dl mat grädde3 msk kycklingfondsalt, pepparBanka ut kycklingfileérna så dom blir ganska tunna mellan plastfolie