Kycklingrulader olivolja recept

Jul på Öströö fårfarm

Jul på Öströö fårfarm

På kvällen blev det Kycklingrulader på Mannerströms vis, fast jag fick ändrat i receptet, då Dijonsenaps burken ekade tom
Söndagslunk!

Söndagslunk!

Baconinlindade kycklingrulader fyllda med buffelmozzarella från Ängholmens mejeri. Vi bankade ut några kycklingfiléer, gjorde en fyllning av med mozzarella, lite olivolja, pressad citron och soltorkade tomater
Söndag

Söndag

Jag testade att göra en variant av kycklingrulader för en tid sedan också. Till köttbiten så stekte jag Zucchini, rödlök, tomat & fetaost i olivolja
Kycklingrulader med mozzarella och färsk salvia

Kycklingrulader med mozzarella och färsk salvia

Kycklingrulader med mozzarella och färsk salvia, 4 portioner4 st kycklingfiléerpeppar2 påsar mozzarella (250 g)3 färska tomater1 gul lök6 kvistar färsk salvia2 dl olivolja2 msk gourmetsalt8 potatisar2 burkar hela tomater3 dl vitt vin1,5 msk sockerFläk upp filéerna med vass kniv till större platta skivor, täck med plastfolie och banka ut dem. Blanda dessa ingredienser i en skål med 1 dl olivolja och 1 msk salt. Värm 1 dl olivolja i en gryta med lock och stek ruladerna mad skarven ned tills de "stänger sig. 2 dl olivolja

Skinkfyllda kycklingrulader

3 msk olivolja. Lägg ut kycklingfiléerna på en plan arbetsyta och halvera dem horisontellt, parallellt med arbetsytan, för att få två lika tunna skivor

Italienska kycklingrulader

Hetta åter upp oljan i stekpannan och lägg i kycklingruladerna med skarven nedåt. 1 1/2 msk olivolja. Lägg kycklingfiléerna mellan 2 lager plastfolie och banka ut dem tills de blivit 1/2 cm tjocka

Kycklingrulader med ost

Hetta upp olivoljan i en stor teflonstekpanna på hög värme och bryn kycklingruladerna runt om 4-5 minuter, vänd varje minut tills de är gyllene runt om. Lägg kycklingruladerna i en ugnsfast form och stek dem i ugnen 10 minuter. 1 msk olivolja

Kycklingrulader mediterranée

Blanda citronsaft och olivolja i en liten skål och ringla över. 2 msk olivolja. Sätt ugnen på 200 grader

Kycklingrulader i panna

Hetta upp olivoljan till medelvärme i en stekpanna och stek ruladerna försiktigt tills de får litet färg runtom

Italienska kycklingrulader med pestopasta

2 tsk olivolja. 1 tsk olivolja. 1 Klyv kycklingbrösten på höjden och banka dem tunna. Fördela ost och kött, rulla samman och vira en skinkskiva runt

Rullad kyckling med dragon

Koka upp vatten i en panna och lägg ner kycklingruladerna. Skiva de kalla kycklingruladerna tunt och lägg upp dem på tallrikar tillsammans med paprikakräm och sallad av rödlök, pyttesmå melonkulor samt friséesallat