Baconinlindade kycklingrulader fyllda med buffelmozzarella från Ängholmens mejeri. Vi bankade ut några kycklingfiléer, gjorde en fyllning av med mozzarella, lite olivolja, pressad citron och soltorkade tomater
Kycklingrulader med mozzarella och färsk salvia, 4 portioner4 st kycklingfiléerpeppar2 påsar mozzarella (250 g)3 färska tomater1 gul lök6 kvistar färsk salvia2 dl olivolja2 msk gourmetsalt8 potatisar2 burkar hela tomater3 dl vitt vin1,5 msk sockerFläk upp filéerna med vass kniv till större platta skivor, täck med plastfolie och banka ut dem. Blanda dessa ingredienser i en skål med 1 dl olivolja och 1 msk salt. Värm 1 dl olivolja i en gryta med lock och stek ruladerna mad skarven ned tills de "stänger sig. 2 dl olivolja
3 msk olivolja. Lägg ut kycklingfiléerna på en plan arbetsyta och halvera dem horisontellt, parallellt med arbetsytan, för att få två lika tunna skivor
Hetta åter upp oljan i stekpannan och lägg i kycklingruladerna med skarven nedåt. 1 1/2 msk olivolja. Lägg kycklingfiléerna mellan 2 lager plastfolie och banka ut dem tills de blivit 1/2 cm tjocka
Hetta upp olivoljan i en stor teflonstekpanna på hög värme och bryn kycklingruladerna runt om 4-5 minuter, vänd varje minut tills de är gyllene runt om. Lägg kycklingruladerna i en ugnsfast form och stek dem i ugnen 10 minuter. 1 msk olivolja
Koka upp vatten i en panna och lägg ner kycklingruladerna. Skiva de kalla kycklingruladerna tunt och lägg upp dem på tallrikar tillsammans med paprikakräm och sallad av rödlök, pyttesmå melonkulor samt friséesallat