Tillsätt buljong och sätt på ett lock. 2 dl kycklingbuljong. Torka av, salta och peppra kycklingen. Blanda samman färskost, tomater, basilika och persilja i en skål
Vispa ur pannan med vin, buljong och grädde. 12 dl hönsbuljong. 14 kycklingfiléer, tunnskivade Salt Nymald svartpeppar 6 skivor parmaskinka 2 tsk rivet citronskal Några kvistar färsk rosmarin 6 salladslökar Smör till stekning ½ dl vitt vin 2 dl hönsbuljong 2 dl grädde 11 tsk majsstärkelse + vatten Chiliflakes Färsk rosmarin Tillbehör Potatis eller ris Grönsaker, t ex sugar snaps och tomaterDela varje kycklingfilé i tre tunna bitar om de inte är redan tunnskivade
Vi valde att fylla rulladerna med senap, ost, skinka samt örter och sedan koka dom i lite vitt vin, buljong och grädde, men det går säkert att laga till kycklingrullader på andra goda sätt
Häll på buljongen. 2 dl hönsbuljong. 2 dl hönsbuljong. KYCKLINGRULADER I PANNA. Pesto inuti, salviablad och lufttorkad skinka utanpå - inte konstigt att det vattnas i munnen