Kycklingrulader buljong recept

Fyllda kycklingrulader

Fyllda kycklingrulader

Tillsätt buljong och sätt på ett lock. 2 dl kycklingbuljong. Torka av, salta och peppra kycklingen. Blanda samman färskost, tomater, basilika och persilja i en skål
Festliga kycklingrulader

Festliga kycklingrulader

Vispa ur pannan med vin, buljong och grädde. 12 dl hönsbuljong. 14 kycklingfiléer, tunnskivade Salt Nymald svartpeppar 6 skivor parmaskinka 2 tsk rivet citronskal Några kvistar färsk rosmarin 6 salladslökar Smör till stekning ½ dl vitt vin 2 dl hönsbuljong 2 dl grädde 11 tsk majsstärkelse + vatten Chiliflakes Färsk rosmarin Tillbehör Potatis eller ris Grönsaker, t ex sugar snaps och tomaterDela varje kycklingfilé i tre tunna bitar om de inte är redan tunnskivade
Goda kycklingrullader och böcker

Goda kycklingrullader och böcker

Vi valde att fylla rulladerna med senap, ost, skinka samt örter och sedan koka dom i lite vitt vin, buljong och grädde, men det går säkert att laga till kycklingrullader på andra goda sätt

Mannerströms kycklingrulader

Tillsätt crème fraiche, smör och grädde i buljongen och mixa med en stavmixer till en skummig buljong

Kycklingrulader med färska örter

Slå i buljongen till såsen, rör ner crème fraiche, persilja och dragon. 1 dl hönsbuljong av fond eller tärning. 1 dl hönsbuljong av fond eller tärning

Fyllda kycklingrulader

Tillsätt buljong och sätt på ett lock. 2 dl kycklingbuljong av fond, konc. 1.  Torka av, salta och peppra kycklingen

Kycklingrulader i panna

Häll på buljongen. 2 dl hönsbuljong. 2 dl hönsbuljong. KYCKLINGRULADER I PANNA. Pesto inuti, salviablad och lufttorkad skinka utanpå - inte konstigt att det vattnas i munnen

Festliga kycklingrulader

Vispa ur pannan med vin, buljong och grädde. 2 dl hönsbuljong. Dela varje kycklingfilé i tre tunna bitar om de inte är redan tunnskivade