Kycklingragu recept

Kycklingragu 120

Kycklingragu 120

Tärna kycklinglåren i bitar om ca 1x1 cm. Blanda alla torra kryddor i en 2l plastpåse, häll ned kycklingtärningar i påsen med kryddor, häll över oljan, knyt ihop påsen och skaka runt
Kycklingragu med gnocchi

Kycklingragu med gnocchi

Skala, koka och pressa potatisen. Lägg den direkt på mjölat bakbord. Salta och knåda in mjölet, lite i taget
Tomatsås med kyckling och fetaost

Tomatsås med kyckling och fetaost

Kycklingragu med tomat och spenat4 portioner400 g kycklingfilé1 msk olivolja130 g färsk babyspenat150 g fetaost400 g passerade tomater1/2 grönsaksbuljongtärning2 tsk socker1/2 tsk salt1 krm svartpepparStrimla kycklingfilén
Kycklingragu

Kycklingragu

Skär kycklingköttet rent från skinn och ben. Tärna det grovt. Bryn sedan alla bitarna lätt gyllene i smöret på medelvärme
Klimp till kycklingragu

Klimp till kycklingragu

Klicka ner smeten med sked i sjudande kycklingragu, låt koka i 15minuter och vänd ofta på klimparna(Smälter i mun
Tacokryddad kycklinglasagne

Tacokryddad kycklinglasagne

Koka upp kycklingragun och låt puttra några minuter. Täck bottnen på en ugnssäker form, ca 20x30 cm, med ett tunt lager kycklingragu
Tacokryddad kycklinglasagne

Tacokryddad kycklinglasagne

Koka upp kycklingragun. Täck botten på en smord ugnsform, 20x30 cm, med ett tunt lager kycklingragu. 4 portioner500 g kycklingkött, lår- eller bröstfilé1 gul lök250 g broccoli1 röd paprika2 påsar taco kryddmix1½ dl vatten2 dl crème fraiche200 g Philadelphiaost2 dl mjölkLasagneplattor1 dl riven gratängostSätt ugnen på 175 grader

Fransk kycklingragu

Halvera kycklingklubborna längs leden för att få åtta kycklingdelar. Hetta upp oljan i en tjockbottnad gryta på hög värme

Kycklingragu

Dela kycklingklubborna och snitta dem. Dela vingarna och stek dem med rapsolja tills dom är gyllenbruna

Kycklingragu med gnocchi

1.  Skala, koka och pressa potatisen. Lägg den direkt på mjölat bakbord. Salta och knåda in mjölet, lite i taget

Tacokryddad kycklinglasagne

Koka upp kycklingragun. Täck bottnen på en smord ugnssäker form, ca 20x30 cm, med ett tunt lager kycklingragu