Kycklingragu med gnocchi Tillsätt persilja, basilika, vin och fond, och låt det koka in. 1 dl vitt vin. Skala, koka och pressa potatisen Hemmets Journal
Linguine med lårkycklingfilé, ruccola, citron och vitlök Helst av allt bör man verkligen dricka rosévin till rätten, men i går fick vi hålla tillgodo med lättöl SMASKENS.NU
Fransk kycklingragu Tillsätt vinet och koka upp, skrapa botten på grytan så att smakerna blandas. Låt sjuda 2-3 minuter tills vinet reducerats något. 1 dl vitt vinMatklubben.nu
Kycklingragu Dela vingarna och stek dem med rapsolja tills dom är gyllenbruna. Stek grönsakerna med olivolja tills de börjar få färg och häll på vinetSvt
Kycklingragu med gnocchi Tillsätt persilja, basilika, vin och fond, och låt det koka in. 1 dl vitt vin. 1. Skala, koka och pressa potatisen Hemmets Journal