Tillsätt salsa och Philadelphiaost. Mexikansk kycklingpaj 4 port. 1,5 dl  Vetemjöl 50 gram  Smör 1 msk  Vatten 1,5 msk  Jalapeños, hackade 0,5 st  Grillad kyckling (eller vanlig stekt) 1 st  Gul lök(ar) 150 gram  Champinjoner   100 gram  Philadelphiaost 0,5 burk(ar)  Old El Paso Thick´n Chunky Salsa 200 gram  Cheddarost (vanlig riven går också bra) 200 gram  Isbergssallad 3 st  Tomater 250 gram  Gurka Gör såhär
Tillsätt salsa sambal oelek och Philadelphiaost och låt puttra ihop en stund. Tillsätt salsa sambal oelek och Philadelphiaost och låt puttra ihop en stund
Mexikansk kycklingpaj utan skal så fick vi ändå ut en god middag. Dumt att slänga tänkte jag och ökade på mängden tacosås och philadelphiaost i det här receptet
Tillsätt salsa och Philadelphiaost och låt puttra ihop en stund. Till middag åt vi en god kycklingpaj. Mexikansk kycklingpaj pajdeg eller färdig smördeg Fyllning
I den här kycklingpajen hade jag grillkrydda från Lchfklubben. 1 dl Philadelphiaost. Jag har ändrat en hel del i receptet men utgick från receptet "annorlunda kycklingpaj" i appen "LCHF 56 kilo"
Tillsätt salsa och Philadelphiaost. 100 gram philadelphiaost. 1. Sätt ugnen på 225°C. Gör pajdegen. Blanda mjöl och smör till en grynig massa i en bunke eller i matberedare
Tillsätt salsan och Philadelphiaosten. Jag lagade en kycklingpaj med LCHF-vänlig botten. ½ grillad kyckling150 g färska champinjoner1 gul lök½ burk salsa dipsås (typ Old El Paso Thick´n Chunky Salsa)100 g Philadelphiaost3 dl riven ost, helst cheddar men jag använde vanlig gräddostBryn kycklingbitar, lök och champinjoner