Halvera oliverna och strö över fyllningen. 15 Kalamataoliver utan kärnor. 15 Kalamataoliver utan kärnor. I den här pajen kan du antingen använda kycklingfilé eller lårfilé som du steker först
Servera med oliver och tomatsallad. späda salladsblad, oliver, tomatsallad. Sätt ugnen på 225 grader. Kör mjöl och smör till en smulig massa i matberedare monterad med kniv
Häll såsen i det förgräddade pajskalet och lägg ner tomathalvor, oliver och osttärningar. Kycklingpaj med fetaost och oliver 2 portPajskal125 g smör2 dl vetemjöl1 dl grahamsmjöl1-2 msk vattenHacka ihop smör och mjöl till en smulig deg, gärna i en mixer eller matberedare. Fyllningca 450 g kycklingkött, vi använde filé, i tärningsstora bitar1 gul lök, fint hackad2-3 vitlöksklyftor, fint hackade1 burk krossade tomater2 msk tomatpuré½ dl vattenbasilika, oregano, timjansalt och svartpeppar4-6 körsbärstomater, halveradesvarta oliver efter eget tycke och smak100 g fetaost, tärnadBryn lök, vitlök och kyckling i omgångar så de får färg
svarta oliver. Det hela slutade dock lyckligt och vi kunde senare på kvällen avnjuta en fantastiskt god och krämig kycklingpaj med en överdos av ost i fyllningen
Vi gjorde den här kycklingpajen med fetaost och soltorkade tomater till middag i helgen och den blev så fantastiskt god att jag bara måste dela med mig av receptet
Kycklingpaj med pesto, fetaost och soltorkade tomater. Den här veckan slängde jag ihop en sallad med just den underbara kombinationen till lunch en dag tillsammans med ett gäng andra godsaker som quinoa, oliver, cashewnötter o
Kycklingpaj med parmaskinka, Västerbottenost och basilika. Under tiden kalkonen stod i ugnen, gjorde jag Jaime Olivers ugnsrostade potatishalvor för att slutligen tillaga en gräddig kalkonsås från skyn efter ugnsbaket