Stek upp kycklingen och krydda med dina favoritkryddor, mina är. Vispa ihop äggen med mjölken och smaksätt med salt och peppar, häll över kycklingblandningen
)Testat en ny kycklingpaj, fyllig och god. Stek upp kycklingen och krydda med salt och peppar. Vispa ihop äggen med mjölken och smaksätt med salt och peppar, häll över ost- och kycklingblandningen
Tillsätt curryn mot slutet och låt bryna med en kort stund. Servera med en fräsch sallad. 5 dl vetemjöl special med fullkorn. 3 1/2 msk het mangochutney
Krydda kycklingen med salt, peppar och paprikapulver ochbryn den runt om i en stekpanna med smör. Vispa ihop ägg, mjölk, crème fraiche, mango chutney, salt och peppar och häll över kycklingen
Smaka av med salt och peppar. Vänd ner kycklingen och tillsätt crème fraiche och mango chutney. Snitta locken med en vass kniv, så att ångan kommer ut vid gräddningen
Smaka av med salt och peppar. Vänd ner kycklingen och tillsätt crème fraiche och mango chutney. Snitta locken med en vass kniv, så att ångan kommer ut vid gräddningen
Vispa ihop ägg, mjölk, crème fraiche, mango chutney, paprikapulver, salt och peppar och häll över. 5 dl mango chutney. Kavla ut degen och lägg den i en form med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Jag fyllde pajen med en indisk kycklingröra med bl a ananas och mango och med. Nu har jag ätit filodeg igen, fast den här gången gjorde jag en paj istället för piroger och det blev nog faktiskt godare måste jag säga och dessutom mycket lättare att göra
Kycklingpaj. Torsdag - Kyckling med pasta. Särskilt när det är fredag, bara slinka in i butiken och köpa med sig en färdig grillad kyckling, ställa fram den på bordet med lite olika grönsaker och sedan enkelt göra sig en wrap
Idag tänkte jag tipsa om en krämig, smakrik och god kycklingpaj. Ta det försiktigt med sambal om man inte vill ha det så starkt, går även att utesluta helt men jag tycker det var gott med lite hetta