Vispa ihop mjölk, grädde, ägg och currypasta och häll äggstanningen i pajformen. 1 paket smördeg eller 1 sats pajdeg400 gram kycklingfilé eller kycklinglårfilé1/2 gul lök1 klyfta spetskål (eller en bit vitkål)1 vitlöksklyfta4 ägg2 dl mjölk2 dl vispgrädde3 tsk curry50 gram riven ost1 dl salta jordnötterGör så här
Blev inspirerad av SvD bilaga och lagade ikväll denna paj med kyckling, röd curry och savoykål. Vispa ihop ägg, mjölk, grädde, röd curry och salt och häll äggstanningen över pajen
en kyckling- och broccolipaj kryddad med paneng curry. Riktigt god och lätt att göra - maträtter som sköter sig själva i ugnen medan du går iväg och gör annat är verkligen din bästa vän
Stek upp kycklingen och krydda med dina favoritkryddor, mina är. Vispa ihop äggen med mjölken och smaksätt med salt och peppar, häll över kycklingblandningen
Eftersom kyckling, champinjoner och curry är smaker som ofta efterfrågas här hemma så tänkte jag att jag skulle försöka få ihop det med något jag med tycker om
)Testat en ny kycklingpaj, fyllig och god. Stek upp kycklingen och krydda med salt och peppar. Vispa ihop äggen med mjölken och smaksätt med salt och peppar, häll över ost- och kycklingblandningen
Currydressing. För mig är det en gåta hur folk kan köpa frysta filéer fyllda med vatten, men fördelen är att de hela ekologiska kycklingarna blir över och ofta säljs till halva priset