skär kycklingen i tärningar och krydda med salt och peppar bryn så att den är klar. salt ,peppar, oregano och jag tog lite chilikrydda men det kan man utesluta
skär kycklingen i tärningar och krydda med salt och peppar bryn så att den är klar. salt ,peppar, oregano och jag tog lite chilikrydda men det kan man utesluta
Låt paprika och chili fräsa med kycklingen ett par minuter. Kärna ur och finhacka chilin. Salta och peppra och stek i en stekpanna med smör tills kycklingen är genomstekt
Tillsätt purjolöken och låt den fräsa med. Tryck ut degen i en form med löstagbar kant, ca 23 cm i diameter Nagga pajskalet med en gaffel och låt vila i kyl ca 30 min. 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche paprika&chili. 2 kycklingbröstfiléer 300 g purjolök Arla® Svenskt Smör ekologiskt ½ tsk salt 1 röd paprika 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche paprika&chili 3 ägg 2 dl Arla Köket® riven ost gratäng
Här om dagen testade vi att göra paj med kycklingfärs istället för med blandfärs. Kycklingfärs ger inte lika mycket smak som en färs på fläsk och nöt, så snåla inte med kryddorna