Skölj och skiva purjolöken. Skala och hacka vitlöken. Fräs purjolök och vitlök mjuk i smör i stekpanna. Skär kycklingen i 2 cm tärningar och låt fräsa med löken ett par minuter. 1 st purjolök. 3 st vitlöksklyftor
Hacka löken och skiva champinjonerna. Bryn kyckling, lök och champinjoner i en stekpanna. Mexikansk kycklingpaj 4 port. 1,5 dl  Vetemjöl 50 gram  Smör 1 msk  Vatten 1,5 msk  Jalapeños, hackade 0,5 st  Grillad kyckling (eller vanlig stekt) 1 st  Gul lök(ar) 150 gram  Champinjoner   100 gram  Philadelphiaost 0,5 burk(ar)  Old El Paso Thick´n Chunky Salsa 200 gram  Cheddarost (vanlig riven går också bra) 200 gram  Isbergssallad 3 st  Tomater 250 gram  Gurka Gör såhär
Skär kycklingen och skinkan i små tärningar, hacka löken och dela broccolin i små buketter. Bryn kyckling, skinka, lök och champinjoner i margarinet tills det får lite färg
½ röd lök, fin hackad. Första tillagade rätt med mandelmjöl blev denna kycklingpaj som vi hittade inspiration till i Birgitta Höglunds kokbok, hemasad från bibblan