Kycklingpaj. Kycklingpaj stod på menyn och shit vad god den blev. 2 stycken kycklingpajer (halvera om du bara vill göra en)Pajdeg. 6dl valfritt mjöl, jag hade grahamsmjöl, dinkelmjöl med fullkorn, någon deceliter vetemjöl special och rågsikt
Dagens middagstips på kycklingpaj är just ett sådant vinnarkoncept både vad gäller matlagningsökning och bloggökning, men även smakmässigt var det en vinnare - tack och lov
1 dl dinkelmjöl (jag tog hälften fullkorn). 1 dl dinkelmjöl (jag tog hälften fullkorn). Som utlovat kommer här recept på kvällens middag, som jag fixade ihop av det vi hade hemma
Här är en kycklingpaj fylld med diverse godsaker som vi bjöd på för ett tag sedan. IngredienserPajdeg100 g smör2 dl dinkelmjöl1 dl dinkelmjöl, fullkorn3 msk vattenFyllning1 grillad kyckling1 röd paprika, hackad1 purjolök, strimlad1 pkt bacon200 g bladspenat, färsk1 vitlöksklyfta150 g fetaost, i fyrkanter8 st soltorkade tomater, strimlade3 dl riven parmesanostSvartpepparÄggstanning4 st ägg2 dl mjölk1 dl grädde1-1½ tsk saltGör så härPajdegHacka ihop mjölsorterna och smör, använd med fördel matberedare. 2 dl dinkelmjöl. 1 dl dinkelmjöl