Till första adventskalaset bjöd jag ju på lite olika smårätter och plock, och det vi började med den kvällen var denna lena kycklinglevermousse med smak av rödvin och timjan serverad med krispiga crostinis
1 litet knippa salvia eller timjan. Putsa levern något och skär i mindre bitar. Skala och hacka löken. Stek alltsammans i en stekpanna med smör i ett par minuter tills precis genomstekta
Stek dem i smör med sardellen och timjan. I höst kommer ni vid ett tillfälle få se vår äldste son laga kycklinglevermousse i TV, assisterad av sin ömma moder, det vill säga undertecknad
Entré – Crostini med kycklinglevermousse med timjan & cognac. Det nya året står om hörnet. Så också årets nyårsmiddag, som gärna får vara lite extra sprakande god och kännas lite extra lyxig
Här även med schalottenlök, timjan och konjak, mumma. I påskas gjorde jag en galet god kycklinglevermousse vars recept jag hittade på Martha Stewarts hemsida