Gräddstuvad lever till höstmiddag Kycklinglever är väldigt billig, god och nyttig mat. Gräddstuvad Kycklinglever 450 gr färsk Kycklinglever 1 Svenskt Äpple 2 gula Lökar 5 dl Grädde ½ tärning Ekologisk Grönsaksbuljong 1 msk Japansk Soya Smör Salt och Vitpeppar Skölj av kycklinglevrarna i kallt vatten
Ikväll ska jag laga kycklinglever med bacon och det vattnas redan i munnen. Detta blir andra gången jag provar att laga en maträtt med kycklinglever och nu när jag har nästan 1kg kycklinglever i frysen så är det lika bra att köra på. 400 g kycklinglever, halvtinade bitar som delas. 400 g kycklinglever, halvtinade bitar som delas
Kycklinglevern är betydligt mildare och så mjäll så den bara smälter i munnen. Kycklinglever med Örter och Chili 500 gr Kycklinglever 1 msk Granatäppelvinäger 2 tsk Timjan 2 tsk Oregano 1 tsk Chiliflingor Havssalt 3 msk Smör Fukta levern med vinäger på båda sidor
1 förp fryst kycklinglever á 400 g. 1 förp fryst kycklinglever á. Det här är en gammal goding jag dammat fram ur min garderob…och den är mycket “snällare” i smaken än vanlig lever
Skölj av kycklinglevern och krydda med salt, chili och oregano runt om. Chilistuvad kycklinglever 2 port. 3-400 g kycklinglever. Chilistuvad kycklinglever 2 port. 3-400 g kycklinglever
Skölj av kycklinglevern och låt rinna av ordentligt i durkslag, torka av med hushållspapper. Smakrik kycklinglever 2 port. 400 g kycklinglever. Smakrik kycklinglever 2 port. 400 g kycklinglever