Kycklinglever salvia recept

Kycklinglever med rökt sidfläsk, salvia, kapris och lök

Kycklinglever med rökt sidfläsk, salvia, kapris och lök

600 g kycklinglever. 120 blad färsk salvia. 1Stek sedan fläsk, 10 blad salvia och lök gyllene och krispigt i 50 g smör. 1Krydda kycklinglevern med salt och peppar och stek den färdig i smör med lite salvia. 1Lägg upp kycklinglevern på potatisen och toppa med fläsk, salvia och kapris samt lök
Pasta med kycklinglever och broccoli

Pasta med kycklinglever och broccoli

Finstrimla löken, blötlägg kaprisen och hacka den sedan, hacka rosmarin, salvia och vitlök. Det är framförallt i lådan där vi har kött och fisk som innehållet glesats ut och för tillfället finns där löjrom, ankfett, ister, fjälster, en burk soppkött, en burk kycklinglevermousse och ett UFO som förmodligen är kycklinglever
Porchetta

Porchetta

Finhacka löken och kycklinglevern. Stek en stund innan persilja salvia och russin går i. Skruva med värmen lite och lägg i kycklinglever och bacon
Kycklinglevermousse med italienska smaker

Kycklinglevermousse med italienska smaker

Jag ville smaksätta min mousse med typiska italienska smaker som salvia och ansjovis (vilket också tar bort en del av leversmaken samt ger en djupare smak), och lade dessutom till vitt vin och rödlök
Kalvrullader i vitt vin

Kalvrullader i vitt vin

Mört kalvkött som kombineras med kycklinglever och salvia ger en distinkt och fantastiskt härlig smak
Drick ett gott chianti i kväll!

Drick ett gott chianti i kväll!

Få saker ger mig gastronomiska rysningar såsom rostat bröd med en god kycklingleverpaté och ett glas syrligt chianti
Kycklinglevermousse

Kycklinglevermousse

500 g Kycklinglever, hackad. 2 tsk Salvia, hackad. Ingredienser. 2 Schalottenlökar, hackade. 1-2 Vitlöksklyftor, rivna
Porchetta

Porchetta

Jag har läst en del recept innan jag gjorde min och det fanns varianter med enbart rosmarin och vitlök, medan andra hade i både kycklinglever och salami

Kycklingpaté

Blanda lök, kycklingkött, salvia och fint hackad vitlök i en bunke och låt stå kallt 30 minuter. Recept

Kycklingleverpaté på toast

Rör ned finhackad salvia och tomatpuré. Skär kycklinglever i bitar, hacka lök och vitlök fint. 400 g fryst, tinad kycklinglever. 1 msk färsk salvia
Kycklinglevermousse med lingon

Kycklinglevermousse med lingon

400 g Kronfågel kycklinglever, kyld eller fryst. 1 litet knippa salvia eller timjan. Putsa levern något och skär i mindre bitar

Kycklinglever i cocotte

Krydda med salt, peppar och salvia. Tina kycklinglevern lätt. ½ tsk salvia. Smörj fyra portionsformar och lägg i kycklinglevern

Kycklinglever med pasta

Hetta upp svamp, salviastrimmel och lever i såsen strax före servering. salvia. 500 g kycklinglever. Ansa och dela levern, smörbryn ytorna lätt i ganska het stekpanna, salta, peppra